Gemeente Borgerstein vzw

Over WEBO

WEBO is een modern en professioneel maatwerkbedrijf en biedt aangepast werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je vindt bij ons de juiste oplossing voor de verwerking van jouw project, met zorg bij ons of bij jou ter plaatse uitgevoerd. Onze medewerkers zijn sterk in verpakking, groenonderhoud, elektromontage en buitenhuiswerk.

WEBO realiseert zowel eenvoudige als complexe werkopdrachten. Onze sterke punten zijn vooral flexibiliteit en het aanbod van een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een gemotiveerd team zorgt voor de persoonlijke aanpak van jouw probleem en zoekt samen naar een oplossing op maat. Onze klanten hebben steeds een rechtstreeks contactpersoon (de monitor) die onmiddellijk vragen kan beantwoorden en aanpassingen in het werkproces kan implementeren. Door snelle (re)acties zonder tijd- en productverlies, worden wij zeer geapprecieerd door onze klanten. We investeren voortdurend in opleiding en begeleiding om het beste in elke medewerker naar boven te halen.

Uit onze jaarlijkse tevredenheidsbevraging blijkt ook dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze sterke punten. WEBO staat voor gedrevenheid en betrokkenheid van al onze medewerkers, die steeds het belang van de klant in het hart dragen. Onze klanten zijn Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemers, die het belang en het nut van een maatwerkbedrijf volledig erkennen.