Gemeente Borgerstein vzw

December 2019

Je kan er intussen moeilijk naast kijken, de werken gaan goed vooruit! We geven jullie graag een laatste update van het jaar:

  • Het gebouw voor de cliënten met ASS/psychische kwetsbaarheid, nabij de Seminarielei, is al goed gevorderd. Hier werd vorige week de betonplaat boven de gelijkvloerse verdieping gebetonneerd. Aan het gebouw ernaast (voor cliënten met een meervoudige beperking, dagactivering en paramedische zorg) wordt volop gewerkt aan de wanden van het gelijkvloers.  
  • Voor het hoofdgebouw werd de betonplaat van de kelder gestort en gepolierd. Men start nu met de bekisting van de kelderwanden. 
  • Aan het gebouw voor ouderenzorg (dicht bij het seminariegebouw) is het de bedoeling om voor Kerstmis klaar te zijn met de funderingsbalken en de riolering van de voorbouw. Misschien wordt hier ook de vloerplaat nog gestort. Ook aan de funderingsbalken van de achterbouw wordt dit jaar nog gestart.

Op vrijdag 20 december (rond de middag) begint het bouwverlof. De werken zullen dan 14 dagen stilliggen. Vanaf 6 januari wordt er terug gewerkt.