Gemeente Borgerstein vzw

Hoe verloopt een gewone dag?

De ochtendverzorging start vanaf 7.00 uur. In de mate van het mogelijke houden we hier rekening mee tijdens het plannen van de ochtendzorg. Vanaf 8.00 uur kan je gaan ontbijten. Het ontbijt wordt ondersteund door een logistiek medewerker. In de voormiddag worden er activiteiten aangeboden door het animatieteam. Het aanbod vind je terug op de animatiekalender of de prikborden in het woonzorgcentrum. Het kan ook zijn dat de ergotherapeut of de kinesitherapeut langskomt voor een aantal individuele oefeningen.

Het middagmaal wordt voorzien vanaf 12.00 uur. In de namiddag wordt een drankje en versnapering aangeboden en kan je volgens de dagplanning deelnemen aan een activiteit. Het avondmaal wordt geserveerd vanaf 16.30 uur. Indien je tijdens een van de maaltijdmomenten afwezig bent en je dit wenst, kan je maaltijd bewaard worden tot je terugkomst.

Tijdens de avondverzorging (19.00 uur) wordt er nog een extra drankje aangeboden. Om 21.30 uur start het nachtpersoneel. Zij zijn heel de nacht aanwezig en bieden je hulp waar nodig.